Başı rahmet ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluş

Admin

Administrator
Yönetici
Admin
Ramazanın başı rahmet ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluş

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş. Mubarek ramazan ayı onbir ayın sultanı. Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan.

Ramazanı şerif geldi. Bütün mağfiret imkanlarıyla Cennet kapıları ardına kadar açılır, Cehennem kapıları sonuna kadar kapatılır ve şeytanlar bağlanıp kısıtlanır. Ramazanı idrak edip de bağışlanmamış olan kimseye yazıklar olsun. Kişi Ramazanda da günahlarını affettiremezse, peki ya ne zaman mağfirete nail olunabilecek.
Hiçbiriniz oruçlu olduğu gün, çirkin söz söylemesin ve kimse ile çekişmesin. Eğer biri kendisine söver veya sataşırsa Ben oruçlum desin.(Buhari Savm 9)

36
 
Son düzenleme:
Ramazanın başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluştur.

وهو شهر أوله رحمة وأوسطه مغفرة وآخره عتق من النار
 
Ramazan ayının islam alamine sağlık huzur mutlu ve bol bereket getirmesini dilerim. Bu kutsal ay tüm dualarınızın kabul olmasına vesile olsun inşAllah.
 
Geri
Üst