Çocuğuma sahip çıkarak, igmg milli görüşe nasıl zarar verebilirim?. Dedesi Landshut şube başkanı A.A. ben A.A. babalık davası açtım ve babası Ü.K. babalık reddi davası açtı.Ve bu başkan Alanya Cumhuriyet savcılığına, kızına iftira atıyorlar diyerek sırf mal paylaşımında kızının lehine avantaj sağlansın diye ikimize de, kızına iftira atmaktan dava açtı.Davanım resmi belgesi hala elimde.Bunlar A.A ve Ú.K nî vazgeçirmek için çocuğu kullanarak kışkırtmadılar mı? Ve ikimiz de ceza yedik.Müslüman tuzak kurar mı?Hele bir çocuğu kullanarak tuzak kurar mı? Sonra ne oldu ? O mübarek DNA var ya tokat gibi yüzlerine çarptı ve damadın çocuğun babası olmadığı belgelendi.Hani şube başkanı demişti ya .Eski damadımın kızıma attığî en büyük iftira ,gerçek babanın kendisi değil de Türkiye'de bulunan A.A. demesi .Türkiye'de bulunan A.A. 3 yıldır babalık davası açtı ve siz DNA testinden kaçıorsunuz? Bu çocuğun babası A.A. olmasaydı şimdi çoktan onu perişan ederdiniz.Çocuğa, DNA ile bir baba bulur ve babalık davasını açanın soluğunu keserdiniz. Bunlarda iftira, yalan biter mi? Landshut aile mahkemesi DNA sonucunda babanın Ü.K olmadığını ve babalık reddini kabul edince bu sefer de,insanları dehşete düşüren o ifadeyi verdiler.Eski damat bu çocuğun kendisinden olmadığını baştan beri biliyordu.Ve adama deyyus damgası vurmak.istediler.Allah'tan bu çocuğun kendisinin olmadığına dair gelen WhatsApp mesajı telinde hala duruyordu .Hani Allah korkusu? Bunlar nasıl igmg milli görüşü temsil edebilirler . Adam hala Landshut bölge başkanı ve kızı hala sponsor ve teşkilatta .Fıkra gibi. Peki bu durum neden igmg Milli Görüşü ilgilendiriyor.Elbette İslam toplumu Milli Görüş, global tarzda faaliyet gösteren muhteşem bir organizasyon.Türk gençlerin Avrupa'da dinini ve özünü koruyorlarsa bu teşkilatın sayesinde..Başında bulunan Kemal Ergün ,.Allah ondan razı olsun.Yaptığı hizmetler milletimiz adına onur verici.Allah bu değerli mücahidin hem yolunu ,hem de bahtını açık etsin.Ona ve mücahit yol arkadaşlarına her daim esenlikler ve güzellikler nasip etsin.Haşa Onurlu ve şerefli Milli Görüş teşkilatı ile bu olayın bir ilgisi yok.Elbette Milli Görüş teşkilatı ,bu cami.başkanın kızına ,git bu tarz skandallara imza at, demedi. Ama.olay şu: 27, 28 Nisan 2024 hasenat TV Landshut camisi için bağış kampanyası yaptı ve başkanın kızı canlı yayına bağlandı.Tam show yaptı Cami bağışında nasıl önde gittikleri , ahlak ,fedakarlık,mücadele ,hayır ,hasenat hepsini ve başkanın kızı olduğunu ve ailesinin gece gündüz fedakarlıkları anlattı.Oysa savcı bu bayana, zorla DNA testi emri vermişti ve rezalet bir kaç hafta sonra belgelendi zaten. Neden Milli Görüş kendini kullandırttıyor.Bu çürük yumurtaları ayıklamaları gerekmez mi ? Bakın babalık davası 3 yıldır devam ediyor.Tamam hukuk yolunda gidelim ama cami başkanın.kızı DNA dan kaçıyor ve mahkemeye cevap vermiyor.Çocuğa yeni sahte baba mı tayin edecek.Herkesi kandırmak istedi ama hepsi elinde patladı.Yalan mı? Bakın ben çocuğumu kanserde kaybettim.20 yaşında ve mimarlık okuyordu Ona her gün ağlıyorum.Kan kanseriydi.Çocuğumun taziyesi devam ederken ,beni gizli numaradan yeni sevgilisine arattırdı.Önce ses kaydını açtılar .Zil sesine kadar kayıt var .Sonra,bu babalık davası açtığım çocuk üzerinden beni kışkırtarak aratırdılar.Ve ben de insanım.ve gerekli cevabı verdim.Hakaret ve tehditten ceza yedim.Karşı tarafın avukat parasını da bana kitlendi. olsun.Afiyet olsun. Igmg landshut bölge başkanına şunu sorayım .Bakın çocuklarımı alet ederek bana yapacağınız her tuzağı yerim ve ceza alırım.Daha fazlasını yapsanız ve yine bu tuzağa düşerim.Türkiye Cumhuriyetinde hangi babaya çocuğun senin değil manası gayri meşru denilse bunu kimse kabul etmez ve gereken cevap verilir.Elbette hakimin kararı ve saygı duyuyorum. Kızım.kan kanserinden vefat edince doktor bana dedi ki,sen dahil çocuklarına kanser testi yap.Her kanser testinde korkuyorum.Bu çocukta da kanser riski var ve analizlerinin yapılması lazım.Bu çocuğun suçu yok.Günah değil mi? Ta Afrika'dan Gazze'ye ,Bangladeş'ten Fas'a kadar çocuklar düşünülüp yardım toplanıyor ama bu zavallı çocuğa reva görülüyor.Bu çocuk neden sahte baba ile hayatın sonuna kadar kandırılsın ki? Hangi kutsal kitapta bu normal karşılanır.Bu çocuk hastalık.riski var.Bunun için baba olarak #mügeanlı #esraerol #tatlîsert #jugendamt #igmg vb kuruluşlardan yardım çağrısı yapmam normal.Müslüman adam her şeyi yapabilir.Zina,alkol ve hatta cinayet ama Müslüman adam asla ve asla yalan söylemez ve iftira atmaz. Nisanin 29 unda yine babalık davası duruşması yapıldı ve mahkemeye yine cevap yok.Olumlu olumsuz yok.Ya iftira desenize.Cami başkanı ve kızı bana defalarca dava açtı ve bir mahkemeye cevap veremiyorlar mı? sözde çocuğa kayyum bana atayacaklar..Zavallı çocuğu sahte baba yalanları ile kandıracaklar. Bunlar Milli Görüş ismini kullanarak gurbetciye ahlak ve islam dinini öğretiyorlar.Daha bu kulaklar neler duyacak ve bu gözler neler görecek ? Ben, geçen ay igmg Landshut teşkilatına Ahmet A. ya hitaben bu riskleri yazdım.Bakın.bizim.yüzümüzden teşkilat zarar görüyor dedim ve bu işi uzatmayalım ve rica ediyorum, dedim .Düşman değilim ve sadece çocuğun yaşayıp yaşamadığını ve durumu için yılda iki defa haberim olsun bana yeter,dedim.Bu bir insanı çağrı .Ama beni engellediler.Denek ki igmg milli görüş bunların umrunda değil.Islam.davasını önemsemiyor yada çıkarları için bu çatının altında duruyorlar.Hala başkan ve sözde İslami hizmetler vermeye devam ediyor. Bunlar galiba igmg milli görüş teşkilatını avcılık kulübü görüyorlar.Ben inanıyorum ki, şu ana kadar Avrupa İslam Toplumu Milli Görüş cemiyetini bir şekilde gerçek dışı bayanlarla kandırmayı başarmışlar. Ama bu iş bitti ve Milli Görüş mütevelli heyeti gerekeni yapacak ve bu olaya el atacak .Allah onlardan razı olsun.Ben Milli Görüş teşkilatını seviyor ve her üyesine derin bir saygı duyuyorum .Selam ve Dua ile